Respect is key, respect is the word
RESPECT! is the book that needs to be… felt.

Al schrijvende aan mijn eerste bundel vol EDutainment ging ik op zoek naar de titel. Zonder te beseffen dat die overal in het boek terug te vinden was

RESPECT!

Dat is wat ik ben, waar ik voor sta en wat ik uitdraag.

Het is een produkt van samenwerking, uitgebracht in eigen beheer. Het doel is namelijk om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor stichting Help de Indischen in Indonesia. Geld dat vrijkomt omdat het niet betaald hoeft te worden aan de traditionele schakels in de boekverkoop. Daarom is het boek voorlopig alleen via deze website te koop.

Op zondagmiddag 30 augustus 2015 waren er al 229 stuks besteld en 120 betaald. Dit bleek genoeg te zijn om de eerste druk te bekostigen. Bij deze daarom DANK aan IEDEREEN die het boek in de voorverkoop heeft besteld, met name aan degenen die voor 31 augustus hebben betaald.
Al deze mensen hebben hun bestellingen inmiddels ontvangen en laten me persoonlijk, telefonisch, via e-mail en facebook weten wat ze van het boek vinden. Echt heel mooie reacties. En er is zelfs een heuse ‘RESPECT!-Selfie’ actie ontstaan… GREAT Stuff!

Mijn boek, dit boek, óns boek is onderdeel van m’n missie; my heartwork, my contribution to a better society. Mijn bijdrage aan de culturen die ik waardeer en respecteer.
Mijn missie gaat echter verder dan het uitbrengen van dit boek.
En het boek gaat weer over meer dan mijn missie… Het gaat over Indisch-zijn, Hip Hop, Brabant en Suriname.

Mijn goede doelen, mijn missie:
1) Indische mensen meer feeling geven met de eigen geschiedenis en cultuur
2) Achtergebleven, hulpbehoevende Indische ouderen in Indonesia ondersteunen (in samenwerking met stichting Help de Indischen in Indonesia)
3) Anderen eindelijk eens goed met ons laten kennismaken

Wat is het boek niet?
Het is geen geschiedkundige vertelling, vol feiten en wetenswaardigheden, met nieuwe ontdekkingen na onlangs gedaan onderzoek.

Wat is het dan wel?
Een ontzettend persoonlijk verhaal, bestaande uit een verzameling van gedichten die alle kanten op gaan en je stil laten staan om naar jezelf en je omgeving te kijken.
Korte verhalen bovendien, waaruit het mooie van de wereld en de mens mag blijken.
Een boek om te lezen en te bekijken en de inhoud echt te voelen. Om je leven mee te verrijken. Om te delen met velen. Om te laten zien wat we bedoelen.
Vol gevoelens, niet onder stoelen of banken. Een eerbetoon is het ook, aan degenen die we danken.
Een boek vol verhalen met emoties zoals liefde en respect.
100% Indisch, Hip Hop, Brabant en Suriname… all the way ECHT!

RESPECT!
een boek om te voelen en om met velen te delen.

Sinds 6 oktober 2015 verkrijgbaar. Bestel nu uw exemplaar! en ontvang het z.s.m. na uw betaling.

Please follow & like me

Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share